Cikla Podravka

Cikla

Podravka
ocijeđena masa: 380 g

5.63/kg
Akcija vrijedi do 09.09.2025.

Podravka cikla, s ocijeđenom masom od 380 g, predstavlja zdrav i ukusan dodatak vašim obrocima. Ova ukiseljena cikla idealna je kao prilog mesnim jelima, salatama ili kao samostalna salata. Bogata je vitaminima i mineralima, te doprinosi uravnoteženoj prehrani. Trenutno je dostupna po cijeni od 2,14 €, što je čini pristupačnim izborom za svako kućanstvo. Proizvedena u Hrvatskoj, Podravka cikla jamči svježinu i kvalitetu, donoseći tradicionalan okus na vaš stol. Praktično pakiranje omogućuje dugotrajno čuvanje i jednostavnu upotrebu. Fotografija ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Podijeli:

Više iz kategorije Konzervirano povrće

Slanutak 400 g
Slanutak 400 g
ocijeđena masa = 240 g
Do 10.09.
Grah pečeni 400g
Grah pečeni 400g
u umaku od rajčice
Od 08.09. do 14.09.
Grah 400 g
Grah 400 g
smeđi ili bijeli
Do 10.09.
Šampinjoni 400 g
Šampinjoni 400 g
ocijeđena masa 200 g
Do 10.09.
Grah šareni 400 g
Grah šareni 400 g
ocijeđena masa 240 g
Do 10.09.
promo-PLODINE
-25%
Masline
Grašak 400 g
Grašak 400 g
ocijeđena masa = 240 g
Do 10.09.
Šampinjoni rezani neto 800 g
Šampinjoni rezani neto 800 g
ocijeđena masa: 420 g, sterilizirani
Do 09.09.
Grašak 400 g
Grašak 400 g
ocijeđena masa = 240 g
Do 10.09.
Krumpir salata 1 kg
Krumpir salata 1 kg
S dresingom od kiselog vrhnja ili jogurta
Do 07.09.
Kiseli krastavci 720ml
Kiseli krastavci 720ml
neto ocijeđena masa 320g
Od 08.09. do 14.09.

Više iz trgovine NTL

Šećer 1 kg
Šećer 1 kg
White Crystal Sugar
Do 07.09.
Začinska smjesa 60 g
Začinska smjesa 60 g
za riblju juhu i paprikaš, za sarmu i papriku, za gulaš i paprikaš
Do 09.09.
Šampinjoni rezani neto 800 g
Šampinjoni rezani neto 800 g
ocijeđena masa: 420 g, sterilizirani
Do 09.09.
Ledeni čaj 0,5 l
Ledeni čaj 0,5 l
breskva, šumsko voće
Do 09.09.
Juha 65 g
Juha 65 g
kokošja bistra, goveđa, povrtna s tjesteninom
Do 09.09.
Tjestenina uski rezanci 400 g
Tjestenina uski rezanci 400 g
od krušne pšenice i durum pšenice
Do 09.09.